Szúnyogháló

2017.05.16

Végre itt a nyár, a hosszú meleg nappalok, csak kiülsz a kertbe vagy a teraszra és élvezed a jó időt. Aztán hirtelen megzavarja ezt az idillikus hangulatot egy zümmögő hang és csak kapkodod a fejed, hogy most vajon melyik lény lendült támadásba?!

 🐜 🐝 🕷  

Ugye ismerős?

   


Még ha csak egy légy vagy darázs szeretne ismerkedni veled, jó esetben elég csak elhesegetni és tovaszáll. Azonban, ha a szúnyogok vacsora ideje jött el, akkor aztán össze kell kapnod magad, ha nem szeretnéd, hogy belőled lakmározzanak. Választhatod egyedüli megoldásként a szúnyogirtó spray-ket, de úgyis megtalálják azt a négyzetmilliméternyi felületet ahová véletlenül nem került belőle.

Gyorsan megunod a csapkodást és bemenekülsz az otthonodba, ahova fürtökben lógva követnek téged, már ha tudnak! Mert, ha jól felkészült vagy, rendelkezel a vérszívók elleni legegyszerűbb megoldással, azaz a szúnyoghálóval. Ha nem, akkor épp itt az ideje, hogy beszerezz egyet az Umbroll választékából! Ugyanis a rovarháló ma már elengedhetetlen kiegészítője egy ingatlannak, mellyel sok bosszúságot meg tudsz spórolni magadnak. Azon kívül, hogy kint tartja a nem kívánt betolakodókat, a nagyobb szennyeződésektől sem kell tartanod, mint a szösz, madártoll vagy falevél. Emellett viszont szabad légáramlást biztosít.  

Az egyedi igényeidnek megfelelően választhatsz fix, eltolható, rolós vagy hagyományos zsanéros típusok közül.A szúnyogháló szürke vagy fekete üvegszálas alapra készül, melynek köszönhetően alig észrevehető, így nem zavar a kilátásban. 

Írta: Bohács Alma
2017.05.16.