3...2...1...Elstartolt az Umblog!

2017.02.10

Új csapat, új lendület, új felület - dekorációs ötletek, lakberendezés, tudatosság, innovatív megoldások és persze egy kis bepillantás az Umbroll mindennapjaiba. Ez az Umblog! 😍

Nagy szeretettel köszöntünk Téged az Umbroll friss felületén az Umblogon, ahol teljesen új szemlélettel vágunk bele az árnyékolástechnika világába. 
Igen..., a cseles szóösszetétel nem a hosszú percekig tartó találgatások és ötletelések céljával jött létre.  😀 Blogot indítunk és ahogy az szokott lenni, teljesen szabad stílusban írunk mindenről, ami foglalkoztat minket. Legyen az egy rendhagyó esemény amin résztvettünk, egy tuti tipp amivel feldobhatod otthonod, vagy pár meggyőző érv, hogy miért is figyelj oda magadra a lehető legjobban. 

Hárman vagyunk és mint különálló személyek más-más nézőpontból közelítjük meg az életet és minden ingert másképpen írunk le. Úgy gondolom, ez izgalmasnak ígérkezik és őszintén én is kíváncsi vagyok arra, mit is hozunk ki belőle. 😀

Na de vágjunk is bele és nézzük meg, mire is számíthatsz, ha követsz minket!
Három nagy témakör szerint csoportosítottuk leendő tartalmainkat, melyek neve már önmagában is elég beszédes, de vegyük át őket sorba!

Életstílus • Innováció

Nem hiába kezdtem az Életstílus • Innováció témakörével, hiszen talán ez áll a legközelebb az Umrbroll-hoz. (legalábbis eddig ennek keretein belül volt csak szó az árnyékolástechnikáról, na de most... 😉 )

Itt megtalálsz minden olyan tartalmat, amely a lakberendezéssel és az idő előrehaladtával egyre változó technológiával kapcsolatos. Megtudhatod majd, hogyan válassz magadnak otthonodhoz és stílusodhoz leginkább illő berendezéseket, mi is az a zsaluzia és ugyan mi a különbség közötte és a reluxa között. Az átlag témák mellett persze, de kicsit elrugaszkodunk a termékektől és beszélünk külföldi trendekről, valamint minden cuki DIY ötletről, amit imádunk és szívesen megosztanánk Veled. Néhányat talán videóval is megspékelünk! 😎😉

Szóval, ha lakásod kis zugának szerelmese vagy és kifogyhatatlan ötlettárra lenne szükséged, akkor van egy jó hírem! Megtaláltad! 

Tudatosság

Sokszor komoly, de annál fontosabb témákat boncolgatunk, mely túlmutat az anyagismereten és azon, hogyan is néz ki egy boltban kiválasztott tárgy lakásodban. 

Nem mindegy, mit és hol veszel... 
Biztos hallottad már sokszor, de mi most elmondjuk neked még egyszer, hogy ha akarnád se felejtsd el: Az egészséged a legfontosabb! 

Szóval, hogy a segítségedre legyünk, tájékoztatunk Téged arról, milyen termékeket válassz ahhoz, hogy például megvédd szervezeted a nap káros sugaraitól, hogyan legyen lakásod egyszerre stílusos, de környezetbarát és így tovább... 
Nem csak egészséged megóvásáról, pénztárcád féken tartásáról, az élet szeretetéről, mindenről szó lesz, amihez szükség van egy kis tudatosságra.

Hogy felismerj és becsülj minden jót, ami körbevesz! 

A kulisszák mögött

Légy részese az Umbroll életének beszámolóink által!

Sok izgalmas dolog történik velünk nap mint nap, amit szívesen megosztunk veled. 
Kövess minket és értesülj legfrissebb kapcsolatainkról, új videóinkról! Nézd, meg hogyan zajlik nálunk egy átlagos hét, hogyan forgatunk, milyen tartalmakat gyártunk és milyen terveink vannak a jövőre nézve!

A többi pedig legyen meglepetés...! 😉


Írta: Hornyák Verona
2017.02.10