Nyári bakancslista #2 rész! Gyűjts új élményeket!

2018.06.27

Jöhet a nyári bakancslista második része?

Ha úgy érzed, hogy készen állsz a nyári bakancslista következő 10 tételére, akkor itt az idő, hogy felfedjük őket! 

Tarts velünk és pipáljuk ki őket sorban! 


1. Nézd a VB egyik mérkőzését egy hangulatos, helyen!

Ha nem vagy nagy focidrukker, a VB ideje alatt Te is elcsábulhatsz egy mérkőzés erejéig! Szuper program a haverokkal a szabad ég alatt szurkolóvá válni. Ha nem is veszed komolyan a meccset, a hangulat és a jó társaság hamar a varázsába kerít majd!

A legtöbb szurkolóbázis változatos büfékkel van körbevéve, a színes fények és az egyedi dekor csalogatja az arra járó embereket. Idén fontos bakancslistás program, ne hagyd ki!

2. Töltsd a csajokkal egy latin bárban az estét!

Ha itt a jó idő, az esti szórakozás is sokkal komfortosabb és a szabadtéri szórakozóhelyek egyre kedveltebbé várnak. Idén csavarj egyet a dolgon és a megszokott helyek mellett, keress fel egy olyan klubbot, ahol az igazi Dirty Dancing - ben érezheted magadat. A finom koktélok, a rengeteg színes égősor, a kubai ételek, a fülledt és pergős latin zene felejthetetlen élménnyel gazdagítja majd a 2018-as nyarat. 

3. Fesztiválozz!

Ha nyár, akkor fesztivál!!

Rengeteg egyedi programmal és különleges meglepetésekkel várnak Téged! Ha nem szereted a koncertekre épülő, hardcore fesztiválokat és egy fokkal nyugodtabb verziókat keresel, akkor is találsz hozzád illőt a kínálatból. Borfesztivál, különböző gasztronómiai fesztiválok, gyerekfesztiválok, piknik... Bármihez is van kedved, lehetőséged nyílik kicsit nagyobb volumenben élvezni egy fesztivál keretein belül. Mozdulj ki!

4. Nézd meg a naplementét!

Az enyhe esték varázsa, hogy sokáig egy pulcsiban is élvezheted a kinti időt. A nyüzsgő programok mellett állj meg pár percre és lépj ki a város zajából

Szervezz pikniket és koronázd meg a pillanatot a naplemente varázsával! Élvezd a szabadságot, a nap melengető sugarait és az élet apró szépségeit.

5. Készülj fel a télre!

Lehet hogy viccesen hangzik, de a nyári pillanatokban is érdemes kicsit előre gondolkozni! Alapozd meg a téli energiaszintedet és töltsd fel raktáraidat nyári finomságokkal! 

Készíts lekvárt, szörpöt, befőttet, savanyúságot. Zárd a nyári élményeket és ízeket befőttes üvegbe! Az év többi részében, igazi büszkeséggel fog eltölteni az érzés, hogy a saját kezűleg készített, Homemade lekvárodat eszegeted a kalács mellé

Nem mellesleg, pontosan tudod, hogy mi bújuk meg az üveg mélyén, tartósítószerek és fölösleges ízfokozók nélkül. 

6. Feküdj ki a szabad ég alá!

Az éjszakai égbolt nyáron páratlan! Feküdj ki a szabad ég alá és csodáld világunk végtelen szépségét! 

Fürkészd a hullócsillagokat és töltődj fel a friss levegőn!

7. Jöhet a nyári eső!

Idén nagyon változékony idővel ajándékozott meg minket a nyár! Hirtelen záporok zavarják meg a strandidőt. Élvezd ki a pillanatot és ázz el egy kicsit a nyári esőben! 

8. Tölts el 24 órát internet, mobil, laptop és televízió nélkül!

Tudom, ez egy teljesíthetetlennek tűnő feladat. De gondolkozz csak el.... Mikor töltöttél el utoljára, akár csak 2 órát a telefonod nélkül?

Számolj le a zavaró telefonpittyegéssel és élvezz ki egy egész napot úgy, hogy csak a körülötted lévő ingetekre figyelsz. Ülj le egy padon a parkban és olvass, tölts el a családoddal egy egész napot úgy, hogy csak rájuk koncentrálsz! 

Ösztönözd őket is a technika mentes napra! Hidd el érdemes kipróbálni. A felesleges ingerek hatására megnyugszik a lelked és olyan dolgokat is észreveszel magad körül, amik mellett eddig vakon mentél el! 

9. Menj el valahova, ahol még soha nem jártál!

Nem kell óriási kirándulásra gondolni. 

Fedezz fel valami újat, akár egy olyan várost, ahol még nem sétáltál, vagy egy parkot, amit még nem látogattál meg. 

10. Próbálj ki egy új ételt!

Nyiss az új felé!

Itt az idő, hogy különleges ízeket próbálj ki! Légy bátor és kóstolj bele más kultúra konyhájába! 


Hornyák Verona
2018.06.27