Mi a különbség a reluxa és a zsaluzia között?

2017.03.29


A reluxa már hosszú ideje az egyik legkedveltebb árnyékoló, mellyel a beáramló fényt ideálisan szabályozhatod. Egyaránt alkalmazható lakóépületek és irodák dekorálására. Népszerűsége a könnyen kezelhetőségében, kedvező árában és hosszú élettartamában rejlik.


Használata egyszerű, megjelenése esztétikus. 

A napfényt az igényeidnek megfelelően tudod a helyiségben elosztani, így mindig, hangulatodhoz illő fényviszonyokat teremthetsz vele.
A reluxa lamellái alumíniumból vagy fából készülnek.
Mozgatása zsinórral történik.


Ha ennél egy kicsit többre vágysz...


zsaluziák a reluxák kültéri változatai, melyek masszívabbak és az időjárás viszontagságaival szemben ellenállóak. Hatékonyan visszaverik a napsugarakat és az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.

Használatával nem fogod magad bezárva érezni, ugyanis a széles lamellák tetszőleges szögbe forgatásával elég szórt fény és friss levegő jut be az épületbe, amellett, hogy kirekeszti a zavaró, vakító napsugarakat.

Természetes, folyamatos légcserét biztosít.A lamellák felhúzásához és forgatásához hajtókaros vagy motoros változatok közül választhatsz.
A motoros zsaluziák szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők.
A gazdag színvilágnak köszönhetően, kitűnően illeszkedik a homlokzathoz, így az otthonod egyik legszebb díszítőelemévé válhat. 


                                                             Írta: Bohács Alma
                                                                             2017.03.29.