Kamera forog - Csapó 1

2017.02.23

Általában negatívan értékeled saját komfortzónád jelenlétét, hiszen ez által érzed gyengeségeidet és határaidat. 

Egy gát, korlát, olyan kerítés, amit átlépve nehézségekbe és kellemetlenségekbe ütközöl. Nem csoda, hogy ódzkodsz megtenni azt a bizonyos lépést. 
De mi van, ha máshogy közelíted meg a helyzetet? Mi van, ha a kerítés fölött átkukucskálva, nem a nehézségeket, hanem az eddig be nem teljesült lehetőségeket látod?
Merj kockáztatni, hiszen addig nem vár rád változás és elismerés, ameddig ücsörögsz a kapualjban és csak a kulcslyukon tekingetsz kifelé. 
Tépd fel a zárat és merj eddig ismeretlen terepre tévedni...!

Aki mer, az nyer!

Sokszor fut át az agyamon ez a gondolat... Hasonlóan éreztem magam, amikor a lányokkal kitaláltuk, hogy friss marketingcsapatként, nagyot álmodunk és bármi lesz, Castingot tartunk leendő kissorozatunk szereplőinek. Árnyékolástechnikai cég előttünk még nem csinált ilyet, talán ebben rejlik az ötlet érdekessége. Mindent a termékről, mindent a termék eladásért... Mi mégis úgy gondoltuk valami mást szeretnénk, valamit, ami ennél több. Értéket akarunk közvetíteni, akár a cégre jellemző családiasságra, akár a termékminőségre nézve. 

A mai világban könnyű a "silány" dolgokat is eladni, marketinggel bármi elérhető, hiszen a social media világában felnőtt generáció sok mindent elhisz, amit látványos képeken és még annál is menőbb videókban lát. "Ez kell nekem... " Aztán jön a csalódás és a kidobott pénz érzése... Valahogy ezzel a gondolattal sosem tudtam azonosulni. Éppen ezért volt óriási lehetőség számomra, hogy egy minőségi márka mögé állva végre úgy szólíthatom meg az embereket, hogy tudom, olyan dolgot képviselek, aminek nincs szüksége frappáns szófordulatokra, hogy értékes legyen.  Szóval, vettünk egy mély levegőt és belevágtunk...! 

Érdekes érzés volt, amikor elindítottuk Casting felhívásunkat. Valahogy éreztem, hogy nehéz dolgunk lesz, de mégis bennem volt a kíváncsiság és tudtam, hogy sikerülni fog. Várakozásainkon felül teljesítettünk, sokan jelentkeztek és amikor elérkezett a Casting napja, alig vártam, hogy megismerjem azt a sok karaktert, akik hozzánk pályáztak.

Jó érzés volt látni, hogy mennyi tehetséges fiatal él közöttünk. Tánc, ének, monológ, versmondás... olyan produkciókat hoztak nekünk, hogy csak pislogtam a zsűri asztal mögött. 

Az egyéni bemutatkozó után, mókás szituációs feladatban kellett megmutatniuk improvizációs képességeiket, amin hatalmasakat nevettünk együtt... persze jó értelemben 😀  Páran zseniálisan megoldották a feladatot és tudtam, hogy nehéz döntés előtt állunk...  

                      

                          ... hiszen az izgalmak és a kihívások még csak most jönnek... 😉 

Érdekel a folytatás!?


Írta: Hornyák Verona
2017.02.23.