Kamera forog - Csapó 2  Elkezdődött videó sorozatunk

2017.05.02

Megálmodtuk, elhatároztuk, válogattunk, kiválasztottuk és belevágtunk...

Ezzel a pár szóval lehetne jellemezni azt az utat, aminek ezek szerint - első epizód forgatásunkkal - elérkeztünk a végéhez. Pedig még csak most kezdődik az igazi kaland... 🤗

2017 elején megálmodtunk egy sorozatot, hol erőszakos termékmegjelenítés helyett, értéket közvetítve szeretnénk márkánkat képviselni és "reklámozni". Féltünk tőle, sőt bennem még mindig van egy egészséges izgalom, hogy erre az új vonulatra milyen visszajelzéseket kapunk.

De bármi is lesz, büszke vagyok arra, hogy belevágtunk és elindultunk ezen az úton.... 

Nem csak technikai újításokra, erős forgatókönyvre és elképzeléseinknek megfelelő szereplők kiválasztására volt szükségünk. 

Túl az első epizód forgatásán, most már biztos vagyok benne, hogy remek munkát végeztünk és szerencsénkre sikerült profi szereplőket találnunk. 

Videó sorozat? 

Újabb kisfilmjeink két fontos szempont miatt tekinthetők sorozatnak. A forgatási helyszínek megválasztásánál olyan helyeket jelöltünk ki, ahol referenciáink fellelhetőek, így szorosan kapcsolódnak márkánk, az Umbroll nevéhez. 

Ezen referenciákat egy történet köré szőve, egy fiatal pár életén át ismerhetjük meg szorosabban. 

Mivel ehhez két állandó szereplőre volt szükségünk, így nagyon fontos volt, hogy olyan karaktereket találjunk, akik nem csak profik de hosszú távon tudnak velünk együttműködni. 

Új színek 

Niki és Krisztián személyében, úgy gondolom, olyan "párra" leltünk, akik nem csak tökéletesen összeillenek, de jellemükkel, munkához való hozzáállásukkal és alázatukkal pont olyan plusz értéket képviselnek, amitől igazán különlegeset alkothatunk együtt. 

Első epizódunkban Dani is csatlakozott két főszereplőnkhöz.

A forgatások legérdekesebb része számomra mindig az, amikor megismerjük közelebbről aktuális kisfilmünk szereplőit.
Azonos korban vagyunk, így nagyon érdekel miért pont a színész pályát választották, mi vonzotta őket a színpadhoz, a szerepléshez. 

Jó érzéssel tölt el, amikor olyan emberekkel dolgozunk, akik imádják, amit csinálnak. Megtalálták önmagukat a színészet által. Ilyenkor sokszor azt a szenvedélyt látom bennük a színészet iránt, amit én a táncban találtam meg. 

Krisztián és Dani tapasztalt színészként nagyon otthonosan mozognak a kamera előtt, ami látszik minden kis rezdülésükben. Nem estek ki a szerepből még akkor sem, amikor nem forgott a kamera. Ez persze rengeteg vicces pillanatot és videófelvételt szült. 😁

Niki színészi tapasztalatokkal igaz még nem rendelkezett forgatásunk előtt, mégis nagyon jól felvette a fiúkkal a ritmust és már az elejétől kezdve profin viselkedett a kamera előtt... ( óó az a táncos múlt... 😍 ) 

A felvételek kész verzióját pedig itt Te is megnézheted! 😍
Jó szórakozást hozzá! 😉👇 


Írta: Hornyák Verona
2017.05.02.