Ez még csak a kezdet!

2017.02.13

Mint azt már olvashattátok a korábbi bejegyzésekből, 3-an lányok előző év novemberétől alkotunk egy csapatot. Egy igazán jó csapatot! Habár külön-külön választottak ki minket a marketinges csapat részeként, úgy gondolom -és nem hazabeszélve-, három igazán különböző, de emiatt egymást nagyon jól kiegészítő és jól együttműködő hölgyeket találtak.

Hamar összecsiszolódtunk és belevetettük magunkat az ötletelésbe, kreatívkodásba, eszmecserékbe. Jöttek hát szépen sorjában a megvalósításra váró feladatok, to-do listák. Volt és van is mit csinálnunk bőven, de hát mit lehet tenni, ha mindig kipattan valami új ötlet a fejünkből?! :) Ezért is olyan izgalmas ez az egész! És még csak most jön a tavasz...ahogyan a természet éledezik és virágba borul, úgy lesz ez velünk is! Megérkeznek a várva-várt első napsugarak és már megyünk is "terep"-re! Rengeteg dolog van kialakulóban, amiről szépen sorjában itt majd értesülhettek. Lesz itt minden, ami izgalmas, kreatív, ezt garantálhatjuk! 


A blogon kicsit újító jelleggel egy igazán fontos és nem elhanyagolható témakört is boncolgatunk majd, ami nem más, mint a tudatosság... ide tartozik a tudatos vásárlás, tudatos termékválasztás, környezetvédelem, önmagunk és szeretteink védelme is. A jövőnk. Jó, ha mindennek tudatában vagyunk amit teszünk, tisztában vagyunk választásainkkal és azok hatásával. De erről majd bővebben később! 

Az életstílus és innováció kategóriában pedig szeretnénk Téged inspirálni, megmutatni aktuális trendeket, segíteni egy olyan élettér és otthon kialakításában, amiben igazán jól érzed Magad!
Egy olyan otthont létrehozni, ami valóban Téged tükröz!

Sok mindennel készülünk Neked, olvass minket, ha pedig kérdésed van, írj bátran Nekünk! :)

Írta: Monszpart Szandra
2017.02.13.