DIGIFOL - A Digitális Fólia

2017.10.19

A digitális avagy intelligens fólia egy hét rétegből álló, flexibilis fólia, mely célszerűen üveg vagy plexi felületre rögzíthető, meglévő felületekre utólag is felhelyezhető. A rétegek közt speciális folyadékkristály található, amely elektromos áram hatására megváltoztatja az átláthatóságát - tejfehér állapotból víztisztává.

Hogyan működik? 

Milyen felhasználási lehetőségei vannak? 

 Miért előnyös? 

Hogyan vezérelhető?

Mennyire energiatakarékos?

Nézd meg a DigiFol weboldalát, ahol minden kérdésedre megkapod a választ

Hol találkozhattál eddig velünk?


Internet Hungary 2017, Siófok

Semmelweis Egyetem Innovációs Nap 2017, SOTE 

Gyógyszerészek XXVII. Országos Kongresszusa 2017, Bálna

Forgatás - A DigiFol találkozása az orvostudománnyal

A Semmelweis Egyetem Innovációs Igazgatósága által szervezett nyílt napon az orvostanhallgatók nagy érdeklődést mutattak a digitális fóliánk iránt, kiváltképp, hogy a technológiai fejlődésnek köszönhetően, a jövőben nagy szerepet fog betölteni az orvostudományban. 
Jól integrálható IT eszközökkel, így interaktív helyiség kialakítására is alkalmas, ezzel megkönnyítve a műtétekhez szükséges technikai eszközök használatát. Pillanatok alatt intim szférát varázsolhatunk vele bezártságérzet nélkül.

Pillants bele a nyílt nap hangulatába legújabb videónkkal
🎬👇

Fiatalos és lendületes csapatunk nem ismer lehetetlent, ha újításról van szó.
A kihívások éltetnek minket, ezért vakmerően vágunk bele bármely extra ötletbe, melyet ügyfeleink kitalálnak. Az elképzeléstől a kivitelezésig végig kísérjük megrendelőink egyedi igényeit, melyhez termékeink mellet minden szükséges technikai és informatikai feltételt biztosítunk.

Írta: Bohács Alma