Az első 3 hónap

2017.02.10
Megannyi szuper dolog történt már, a szakmai nyílt naptól kezdve, a reklámfilm forgatásokon át, az ehhez kapcsolódó, most folyamatban lévő Umbroll Casting-ig, ahol további szereplőket válogatunk a jövőbeni videóinkhoz.
Biztosíthatlak Téged, hogy egyre több és több izgalmas dolognak leszel majd részese! :)

Visszatérve a reklámfilmekhez, hálás köszönet Daninak és Petinek a remek munkájukért, mert nélkülük nem jöttek volna létre ezek a videók!

Kukkantsd meg legutóbbi forgatásunk eredményét, ahol egyik kiváló termékünknek értékét két nagyon édes gyerek önfeledt játéka még inkább csak emeli. Annyira vicces és szívmelengető, hogy az extra nagy mosolyommal együtt még a szemem is könnybe lábadt. :)

Erre vártam! - cikáztak a gondolatok a fejemben, mikor megláttam a Roll-Lamell Kft. marketinges hirdetését. 
Jelentkezés elküldve ✓ Izgulás, telefoncsörgésre várás, még több izgulás és IGEN! Megérkezett a várva várt hívás.

Immár 3 hónapja, hogy beléptem a cég kapuján az Umbroll világába, majd kisvártatva, két remek kolléganőmmel, Szandrával és Veronával karöltve, megalkottuk a mi kis marketinges csapatunkat és bele is vetettük magunkat a munkába.
Hűhaa - gondoltam magamban, ez aztán izgalmas lesz! 
És tényleg!
Végre egy olyan munka, ahol nincs helye az unalomnak, ahol a bennünk rejlő kreatív ötletelés szabad utat törhet magának.
Ez aztán a nekem való!
Nemsokára itt a tavasz! Mi nagy átalakulásokban vagyunk, de egyelőre ez még titok. Tarts velünk és hamarosan mindenre fény derül! ;) 


Írta: Bohács Alma
2017.02.10.